Hvad har vi i vores bålkasse?

Hvad har vi i vores bålkasse?

Lad mig lige starte med en lille disclaimer! Man behøver på ingen måde alt dette udstyr for at have en god tur ud og lave bål! Vi har igennem flere år samlet på forskellige typer af bålstyr, og vores bålkasse bærer helt sikkert også præg af, at jeg arbejder i en friluftsforretning, og dagligt kigger på alt det nyeste båludstyr, der kommer på markedet. 

Med det sagt, så er båludstyr helt sikkert en af vores store grej-laster. Vi ejer RIGTIG meget forskelligt udstyr, og elsker når der kommer noget nyt og anderledes i butikkerne. Men vores bålkasse har efterhånden fundet en rimelig fast form i forhold til, hvad den indeholder. 

bålkasse_bålgrej

Bålkassen:

 • Petromax cooking stand (UUNDVÆRLIG!)
 • Petromax bålhandsker
 • Primus grydesæt
 • Petromax pande
 • Førstehjælpssæt
 • Gränsfor Bruk økser
 • Lidt forskellige knive
 • Pose med optændingsmateriale
 • Lille primus brænder (hurtig kaffe 🙌)
 • Foldesav fra Silky
 • En lille rist
 • Et skærebræt
 • Petromax vaffeljern

Find flere anbefalinger her:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *