Bålmad: Fritata

Bålopskrift: Fritata

Morgenmads fritata – så for sørensen et lækker omgang morgenmad! 

På sidste sheltertur lavede vi fritata ala bål til morgenmad, og det var et kæmpe hit.

Helt simpelt så bestod den af:

  • Bacon
  • Kartofler 
  • Spinat 
  • Æg
  • Fløde 
  • Salt&peber
Vi startede med at stege bacon, til det var sprødt. Derefter havde vi en rest kogte kartofler fra aftenen før, som lige blev skåret i tern, og så røg de også med i panden. Til sidste vendte vi lige en håndfuld spinat ned i det hele. 
Derefter blev en blanding af piskede æg og fløde hældt ned oven i det hele og så hyggede det sig ellers 10-15 min over bålet. 

Det virkelige en nem ret at lave, som ikke krævede den store forberedelse. Vi talte dog om, at støbejernspanden (link) helt sikkert gjorde en forskel, da den sandsynligvis ville være brændt på, på vores almindelige bålpande (link). Støbejernet fordeler bare varmen bedre, så hermed et lille tip givet videre. 

God appetit 🙂

 

Find flere bålopskrifter her:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *