Sheltertur ved Rold Skov v. Horsens

Sheltertur ved Rold Skov v. Horsens

Rold skov – men er det ikke i Nordjylland? Joo.. men der ligger åbenbart også en lille skov lige syd for Horsens med det samme navn. En kold vinterdag pakkede vi derfor bilen og kørte mod syd, mod den østjyske udgave af Rold Skov. Det er et lille bitte skovstykke beliggende ikke særlig langt fra Horsens fjord. 

Når man ankommer til Rold Skov, kører man direkte ind på en lille parkeringsplad. Her kan man parkere, og så er der kun 400-500 meter ind til shelteret derfra. Det er altså utrolig let tilgængeligt, og en plads man sagtens kan bruge selvom man har slæbt alt sit tunge båludstyr med (host! Hvilket vi selvfølgelig havde). Shelteret ligger desuden lige ned til en lille sø, så udsigten fra shelteret er fantastisk. 

Hvad kan jeg finde på pladsen? 
Shelterpladsen er indrette med en fin lille shelter, hvor man snildt kan ligge en fire-fem stykker, hvis man ikke breder sig alt for meget 🙂 Der er en bålplads med et par stammer lagt rundt om, der var dog ingen rist, da vi besøgte stedet. Ca. 50 meter bag shelteren ligger der et lille muldtoilet, så faciliteterne er virkelig gode på stedet. 

Skovbunden er rimelig rippet lige ved shelteret, og der er  desværre også nogen som har hakket en del i de store træer lige omkring bålpladsen, men gider man bevæge sig mere end 200 meter væk fra pladsen, så er der massere af nedfaldsgrene at hente i skovbunden. 

Du kan læse mere og shelteret her på udinaturen, hvor du også kan book shelteret (det kunne man ikke dengang vi overnattede der). 

God tur 🙂 

Find flere overnatningsteder her:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *