Bålmad: Knorr’s Italian risotto

Bålopskrifter: Knorr's Italian risotto

Ærligt! Nogle gange så skal det bare være let, når vi er afsted. Vi elsker, at bruge timer på at lave mad, men nogle enkle gange, må det faktisk godt bare være let og ligetil. 

I disse tilfælde falder valgene tit på enten Knorr’s dinner kit eller Mous supper. De er begge super nemme at tilberede, og vigtigst af alt, så kan de nemt lige spiffes lidt op med lækkert tilbehør. 

Sidste gang vi var ude på tur faldt valget således på en omgang Italian risotto, hvortil vi købte løg, squash, svampe og en omgang parmasanost til lige at give den lidt ekstra. 

Det hele blev hakket godt, og røg derefter på panden, hvor det lige hurtigt blev svitset. Herefter fulgte vi egentlig bare instruktionerne på pakken. Nemt og ligetil! 

For os er de her dinner kits lidt en mellemting mellem en kæmpe bålmenu og f.eks. frysetørret mad. Det er de nemme retter, som kræver meget lidt planlægning, og som vi ved virker. Kunne vi have lavet risotto selv? Sagtens, men det er nu altså nemmere at alting bare lige er i pakken, så man kun skal købe lækkert tilbehør, ik 🙂

Har du mod på lidt mere avancerede retter, så kan du både kigge på vores andre opskrifter, men vi finder også tit spænde opskrifter hos outdoorcooking, så tjek dem også gerne ud, hvis du leder efter din næste bålopskrift. 

God appetit 🙂 

Find flere bålopskrifter her:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *