VELKOMMEN TIL NATURTURISTERNE

Igennem længere tid har ideen om et lille online frilufts-univers spiret i os, og nu er det endelig lykkedes. Vi hedder Amalie og Lars og tilsammen udgør vi parret bag Naturturisterne.dk. Ideen med vores lille univers er at skabe et sted hvor det er muligt at dele tips og tricks til udelivet samt anbefalinger, tests og vores tanker og ideer om det nye grej som hele tiden rammer butikkerne.

Vi blev begge tilmeldt en spejderorganisation som børn, og der er ingen tvivl om, at det er derigennem interessen og passionen for friluftslivet er opstået.

Til dagligt læser Amalie kommunikation på Aalborg Universitet, mens Lars arbejder i en friluftsbutik i Aarhus, hvilket mængden af friluftsgrej i vores lille lejlighed bærer præg af. Herhjemme går Lars – i de kærligste vendinger – under navnet grejluderen, da det mere er reglen end undtagelsen at der kommer mindst én ny ting med hjem om ugen. 

Udstyr er jo til for at blive testet!

Vi glæder os til at komme igang, og vi håber, at I har lyst til at læse med.

Find vores seneste blogindlæg her:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *